Zo werkt retourneren
Valt, zit of bevalt een artikel toch niet zo goed als je had verwacht? Neem de tijd om te bedenken wat je nou echt van uw artikel vindt. Wil je iets retourneren, laat het ons dan binnen 14 dagen weten. Meldt een retour eerst bij ons aan, zodat wij het in onze systeem kunnen zetten en de retour sneller voor je kunnen verwerken. Dit kan je doen door ons te bellen naar +31850067290 /Whatsapp +31103027332 of via email. Na aanmelding zal je een email ontvangen met een link, volg de stappen en print daarna je retour label uit en plak het op de doos en breng het bij de dichtstbijzijnde postnl shop.

 

Retour voor meubels

Als u online meubels besteld en niet via onze winkel dan zijn de kosten voor retour:

Voor Nederland en belgie geld de volgende tarief:

Per stoel 35 euro
kast of eettafel €175 tot €250 euro

rest van Europa:

Stoel 50 euro retour kosten
tafel of kasten €250 tot €350 euro

Retour doorgeven
Retourneren kost €5,- binnen NL en voor Europa €15,- . Zorg ervoor dat het artikel in de oorspronkelijke verpakking zit (met de stickers erop). Dus als een artikel in een doos of zakje verpakt is, doe ‘m er dan weer omheen. Terug in de Ilham Home bezorgdoos is helemaal fijn: zo help je ons om je retour sneller te verwerken. Meldt een retour eerst bij ons aan, zodat wij het in onze systeem kunnen zetten en de retour sneller voor je kunnen verwerken. Dit kan je doen door ons te bellen naar +31850067290 /Whatsapp +31103027332 of via email. Na aanmelding zal je een email ontvangen met een link, volg de stappen en print daarna je retour label uit en plak het op de doos en breng het bij de dichtstbijzijnde postnl shop.

Zelf afgeven (kleine artikelen)
retouren kun je gewoon bij onze showroom afgeven.

Retour volgen
Weten of je retour goed bij ons is aangekomen? Vul het zendingsnummer in bij Retour volgen. Dit nummer vind je op het retourbewijs dat je van PostNL krijgt.

Retourvoorwaarden
Je mag artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Zonder reden. Dat is jouw ‘herroepingsrecht’. Binnen de zichttermijn kun je het artikel rustig bekijken  zoals je in een winkel ook zou doen. Meldt een retour eerst bij ons aan, zodat wij het in onze systeem kunnen zetten en de retour sneller voor je kunnen verwerken. Dit kan je doen door ons te bellen naar +31850067290 Whatsapp +31103027332 of via email. Na aanmelding zal je een email ontvangen met een link, volg de stappen en print daarna je retour label uit en plak het op de doos en breng het bij de dichtstbijzijnde postnl shop.

De herroepingstermijn verloopt 14 dagen na de dag dat het artikel in je bezit is:
– je het laatste artikel hebt ontvangen van een bestelling die uit meerdere zendingen en artikelen bestaat.
– je het laatste onderdeel hebt ontvangen van een artikel dat uit meerdere onderdelen bestaat.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door:
– je retour aan een van onze medewerkers door te geven.
– de retourartikelen bij een PostNL-punt af te geven.

Je kunt het artikel alleen terugsturen als:
– het artikel compleet is.
– het in de – voor zover mogelijk – originele staat is en in de fabrieksverpakking zit.*
– Mocht het zo zijn dat als je een retour terug stuurt en u behoudt nog producten en die producten onder je bedrag van gratis verzenden is, dan zullen wij € 4.95 kosten als verzendkosten berekenen en dit is doordat je pakket dan wordt gezien als bestelling onder de 50 euro en niet meer valt onder gratis verzenden.

*Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je aansprakelijk stellen.

Retourneren is niet mogelijk voor:
– artikelen die op jouw initiatief zijn aangepast.
– artikelen die in de bedenktermijn kunnen bederven of die je om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunt terugsturen als je de verzegeling hebt verbroken.
– audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.

Terugbetalingen
Je krijgt een mail zodra we je retour hebben verwerkt. Heb je vooraf betaald met iDEAL? We storten het bedrag terug binnen twee werkdagen na de verwerking van je retour (dit duurt gemiddeld vijf werkdagen).